Registrieren / Anmelden
Simulator Forum Handbuch https 
Forum :: English Support

 

Aktuelle Zeit: Mo Apr 23, 2018 8:46 am

Alle Zeiten sind UTC + 1 Stunde




Ein neues Thema erstellen Auf das Thema antworten  [ 8 Beiträge ] 
Autor Nachricht
 Betreff des Beitrags: No connection listed in Regionsraum
BeitragVerfasst: Fr Jul 31, 2015 11:42 am 

Registriert: Fr Jul 17, 2015 11:57 pm
Beiträge: 4
For some reasons pre-signals and regionsraum show no connection to other players. The functionstest however works out fine.

Normally when you get online the pre-signal shows the aspect of the next region signal. On my end they stay blank.

Also in regionsraum I see almost everybody with Name (Name@Station). My name however doesn't contain the (Name@Station) bit.

I'm at a loss what could be causing this.

Oracle JRE
java version "1.8.0_51"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_51-b16)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.51-b03, mixed mode)

On Ubuntu 14.04


Nach oben
 Profil
  
 
Mit Zitat antworten  
BeitragVerfasst: Fr Jul 31, 2015 11:50 am 

Registriert: Fr Jul 17, 2015 11:57 pm
Beiträge: 4
Note that this also means I can not send out any trains as the Fahrstrasse will never get accepted (either by server or player).


Nach oben
 Profil
  
 
Mit Zitat antworten  
BeitragVerfasst: Mi Aug 05, 2015 5:22 pm 

Registriert: Fr Mär 09, 2012 11:59 am
Beiträge: 429
Wohnort: bei Landau
Hi Skully,
I just want to show you, that your post didn't go unseen. Unfortunately, I don't really have a solution to your problem. It seems that similar issues come up in the german forum from time to time, but without a conclusive solution. A Java reinstall or downgrade might help. It might also be a firewall or security policy issue.

Some people could give you more help if you posted the messages in the Java console. You can activate it in the Java Control Panel. (But I don't know ehre to find it on Linux.)

David


Nach oben
 Profil
  
 
Mit Zitat antworten  
BeitragVerfasst: Mi Aug 05, 2015 5:31 pm 
R-Admin [Thüringen, Zug-Schattenregion]Fernverkehr [CH]Erbauer

Registriert: Sa Aug 24, 2013 3:46 pm
Beiträge: 1801
Wohnort: Bremen / vorher Grafenhausen(Hochschwarzwald)
To enable the Java Console on Linux this can helps you ;)
How do I enable and view the Java Console for Linux

_________________
R-Admin Thüringen
Erbauer in der Region Baden-Württemberg, Rhein-Main und in einem Großteil der Schweiz (Tessin usw.)
Aktuelle Projekte: Halle-Kasseler-Bahn (Thüringen) und Gotthardbahn (Tessin/Schweiz)


Nach oben
 Profil
  
 
Mit Zitat antworten  
BeitragVerfasst: Do Aug 06, 2015 3:04 pm 

Registriert: Fr Jul 17, 2015 11:57 pm
Beiträge: 4
It worked out earlier. The console didn't provide anything helpful.

Code:
Java Plug-in 11.51.2.16
Using JRE version 1.8.0_51-b16 Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM
User home directory = /home/***
----------------------------------------------------
c:   clear console window
f:   finalize objects on finalization queue
g:   garbage collect
h:   display this help message
l:   dump classloader list
m:   print memory usage
o:   trigger logging
q:   hide console
r:   reload policy configuration
s:   dump system and deployment properties
t:   dump thread list
v:   dump thread stack
x:   clear classloader cache
0-5: set trace level to <n>
----------------------------------------------------
*** Build: 5006
Mem @ Start 1 max: 3739746304 free: 241084736 cur: 259522560
Mem @ Start 2 max: 3739746304 free: 224866848 cur: 259522560
timemeasurement_impl
Mem @ Start Sim max: 3739746304 free: 151816296 cur: 259522560


Nach oben
 Profil
  
 
Mit Zitat antworten  
BeitragVerfasst: Fr Aug 07, 2015 11:38 am 

Registriert: Fr Jul 17, 2015 11:57 pm
Beiträge: 4
That said, the problem is back. So it is some kind of interim failure happening somewhere.


Nach oben
 Profil
  
 
Mit Zitat antworten  
BeitragVerfasst: Fr Aug 07, 2015 11:46 am 
R-Admin [Thüringen, Zug-Schattenregion]Fernverkehr [CH]Erbauer

Registriert: Sa Aug 24, 2013 3:46 pm
Beiträge: 1801
Wohnort: Bremen / vorher Grafenhausen(Hochschwarzwald)
Everytime when I start the game I have the same message in the Java Console and all is working fine. I don't no what's the problem on your computer.

_________________
R-Admin Thüringen
Erbauer in der Region Baden-Württemberg, Rhein-Main und in einem Großteil der Schweiz (Tessin usw.)
Aktuelle Projekte: Halle-Kasseler-Bahn (Thüringen) und Gotthardbahn (Tessin/Schweiz)


Nach oben
 Profil
  
 
Mit Zitat antworten  
BeitragVerfasst: Mo Aug 24, 2015 4:43 pm 

Registriert: Fr Mär 09, 2012 11:59 am
Beiträge: 429
Wohnort: bei Landau
A workaround has been posted in the german forum. User Speen suggests that the issue could be caused by a rogue Java process. Using
Code:
kill `pidof java`
to kill the process did solve the problem in his case.

David


Nach oben
 Profil
  
 
Mit Zitat antworten  
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:  Sortiere nach  
Ein neues Thema erstellen Auf das Thema antworten  [ 8 Beiträge ] 

Alle Zeiten sind UTC + 1 Stunde


Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder


Du darfst keine neuen Themen in diesem Forum erstellen.
Du darfst keine Antworten zu Themen in diesem Forum erstellen.
Du darfst deine Beiträge in diesem Forum nicht ändern.
Du darfst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.

Suche nach:
Gehe zu:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Deutsche Übersetzung durch phpBB.de
Impressum